Зареждане

Linares: Когато Lomachenko ме срещне, нещата ще бъдат различни!

Linares: Когато Lomachenko ме срещне, нещата ще бъдат различни!
Публикувано на: Март 12, 2018 в 10:45 ч

Шампионът в лека категория на WBA, Jorge Linares (44-3, 27KO) е в Япония от 27-ми февруари насам.

Той пристигна там няколко седмици след победата си срещу Mercito Gesta.

В края на изминалия уикенд той започна да тренира и да се подготвя за следващата си среща, която се очаква да бъде с Vasyl Lomachenko, на 12-ти май.

Linares споделя, че се вълнува за това, което предстои, тъй като преговорите са към своя край и срещата навярно ще бъде обявена още другата седмица.

Lomachenko иска да се бие с Linares, за да демонстрира върховенство срещу ветерана, както и да спечели титла в трета категория. Двукратният златен олимпийски медалст вече е бил първенец в две други.

Linares изпитва уважение към уменията на Lomachenko, но не е впечатлен от натиска, който може да окаже.

През последните месеци Lomachenko беше критикуван заради своите опоненти. В последната си среща той отбеляза победа чрез ТКО срещу Guillermo Rigondeaux, който се качи две категории нагоре и въобще не съответстваше на размерите на Lomachenko, с което и самият той се съгласи.

"Vasyl Lomachenko е бърз, наистина впечатляващ боец, но нещата няма да стоят по същия начин, когато се изправи срещу мен."

"Няма да успее да се боксира с мен, както с останалите опоненти. Преди всичко искам да се бия с Vasyl Lomachenko. Стиловете ни си приличат. Дори и не мисля за възрастовата ни разлика. Срещата ще бъде наистина атрактивна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес