Зареждане

Lennox Lewis: Tyson Fury все още е №1 в тежка категория

Lennox Lewis: Tyson Fury все още е №1 в тежка категория
Публикувано на: Февруари 8, 2017 в 18:20 ч
 
Легендарният Lennox Lewis е на мнение, че въпреки проблемите си в последната година, Tyson Fury все още е №1 в тежката категория на световния бокс.


Fury оваканти поясите, спечелени срещу Wladimir Klitschko, след като британецът изпадна в тежка депресия, а освен това и бе уличен в употреба на наркотици.

Сега обаче Fury е решен да поднови кариерата си и да се завърне на ринга. А според Lewis, той все още е №1 в дивизията.

“Бих казал, че най-добрият в момента е Tyson Fury. Макар и той да преминава през проблеми, все още бих го определил като №1. Той го доказа и го показа пред всички”.

“Да, може би Klitschko не показа истинското си “аз” срещу него. Но когато си на ринга, винаги трябва да си готов да покажеш най-доброто”.

Той коментира и проблемите на Fury, довели до овакантените пояси.

“Някои хора не могат да се справят с това, че са световни шампиони. За да бъдеш шампион на света, трябва да се държиш като такъв. Трябва да приемеш, че много хора гледат към теб и следят всяка твоя стъпка. Че ще повлияеш на живота на много хора. Трябва да бъдеш внимателен, защото това е голяма титла и означава много. Особено имайки предвид, че тя е била държана от имена като Muhammad Ali, Larry Holmes, Mike Tyson, Lennox Lewis и останалите.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес