Зареждане

Lennox Lewis навит за реванш с Mike Tyson, но срещу 100 милиона долара

Lennox Lewis навит за реванш с Mike Tyson, но срещу 100 милиона долара
Публикувано на: Март 10, 2019 в 00:00 ч
Lennox Lewis е готов да излезе от пенсия, за да се изправи отново срещу Mike Tyson, но това ще струва доста пари. 53-годишния бивш шампион в тежка категория е готов да се качи на ринга, въпреки годините си, но иска в замяна 100 милиона долара. Двамата се изправиха един срещу друг на ринга през далечната 2002 година и Lewis успя да го нокаутира в 8-мия рунд. Ето какво сподели в подкаста на Joe Rogan, "Тhe Lion":



Вече казах на хората, че съм готов да се кача на ринга за $100 милиона. Така че ако си сериозен - ела, бейби и ми покажи хартийките. Моята история, както и неговата са сходни, защото и двамата сме били в затвора. Но когато той беше там - аз тренирах усилено, а Mike не го е правил.







Двамата са по над 50 години и битка между тях е малко вероятна, но все пак има някакъв шанс, ако им предложат такива пари. Lewis се оттегли през 2003 година в серия от 3 поредни победи и с рекорд 41–2–1 на ринга. Tyson от своя страна се оттегли през 2005 година в серия от 2 поредни загуби с рекорд 50–6 (2) на ринга.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес