Зареждане

Кубрат Пулев: Вярвам, че мога да спечеля титлата

Кубрат Пулев: Вярвам, че мога да спечеля титлата
Публикувано на: Юни 12, 2022 в 11:00 ч
Кубрат Пулев вярва, че може да спечели световната титла в тежка категория.

Кобрата се завръща на ринга на 9-ти юли, за да направи реванш с Дерек Чисора в Лондон. Звездата ни идва след успех над Джери Форест, който записа в средата на миналия месец с решение.

Последната битка на Пулев в Лондон завърши с нокаут от Антъни Джошуа преди 2 години. Сега Кобрата ще се опита да победи отново Чисора. Двамата се биха през 2016 година и Кубрат спечели с решение.

Мина пресконференцията преди срещата. Пулев твърди, че се намира в топ форма и обеща интересен бой:

"Това ще бъде реванш. Дерек Чисора - Пулев 2. Той пожела реванш и го получи. Харесва ми Лондон. Липсваше ми Великобритания. Тук има много интелигентни и отворени, добри хора. Харесва ми да говоря с такива умни хора. Не са минали много години от първата ни битка. Имаше много шоу в първата ни битка. 

Знаете какъв е Чисора, той обича шоуто. Аз също обичам шоуто. Може и сега да се случи нещо. Да, направих няколко битки, които ми дадоха още опит. След всяка битка ставам все по-добър и с повече опит. Приех тази битка, защото съм подготвен. Тренирах няколко месеца в САЩ за последната ми среща. 

Чисора и Джери Форест имат сходен стил. Правих доста спаринги и съм готов. Защо да не се бием, след като той иска реванш ? Аз се уча от победи и загуби. Чувствах се добре след загубата от Джошуа. Аз съм различен след всяка битка. Остава ми да спечеля само титлата в тежка категория. 

Вярвам, че мога да я спечеля. Аз съм номер 10 в ранглистата, а Чисора е номер 6, така че нека се бием. Чисора не се учи, той винаги се бие по един и същи начин. Той е добър боец, но не променя нищо в играта си. Това е причината да губи. 

Той не се страхува от битки с топ бойците и заради това губи. Нямам нищо лично срещу него. Това е просто бизнес и спорт. Сега съм в топ форма. Защо да не го нокаутирам ? Ще бъде интересна битка", каза Пулев в интервю за YouTube канала iFL TV

Ще успее ли Кобрата да се справи отново с Чисора ?




Ето видео от пресконференцията:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес