Зареждане

Кубрат Пулев: Tyson Fury ме използва, за да си прави реклама

Кубрат Пулев: Tyson Fury ме използва, за да си прави реклама
Публикувано на: Август 20, 2019 в 10:00 ч
Качил: DoloR
Преди няколко дни бившият шампион в тежка категория Tyson Fury сподели, че Кубрат Пулев (27-1, 14 KO) е отказал да се бие с него, след като му предложили битка през септември във Вегас. "Gipsy King" категорично заяви, че не се страхува от Кобрата и смята, че ще му рита задника чак до България.

Във всяка една ситуация, в която участват двама души има две различни истории и днес Кубрат реши да каже своята версия. Пулев сподели, че преди години Fury отказал да се бие с него, защото се изплашил, а сега го използва, за да си прави реклама:
 

Fury използва мен и някои други боксьори, за които знае, че не сме на разположение за битка поради различни причини, само за да си прави реклама. Преди няколко години той отказа битка с мен и то не защото беше ангажиран, както съм аз сега. Тогава той беше свободен, но просто се изплаши. 

Първата ми цел е да стана световен шампион, а не да се бия с произволни и непознати опоненти, както той прави. Главната ми цел са поясите. Ще дойде редът и на Tyson Fury и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото и братовчед му, който също много говореше. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес