Зареждане

Кубрат Пулев срещу Kevin Johnson - резултати и дискусия

Кубрат Пулев срещу Kevin Johnson - резултати и дискусия
Публикувано на: Април 28, 2017 в 16:52 ч

Интерконтиненталният шампион в тежка категория на Световната боксова асоциация Кубрат Пулев заяви след победата над Кевин Джонсън заяви, че ще бъде не само адекватен за боя за световната титла, но и способен да победи.
 
„Противникът не беше никак лек. Супер неудобен противник. Това се потвърди на ринга. Има загуби само от световни шампиони. Беше невероятно неудобен съперник. Важна е победата. Публиката бе невероятна. Благодаря на всички хора, които са тук. Още един път ще кажа, че българите са много емоционални и им благодаря за тази подкрепа, която винаги дават“, коментира Пулев.

„Определено американецът бе натрениран. В началото беше свеж и опасен. Опитах да направя всичко възможно, но бе много неудобен. Вкарах много точни удари, които му повлияха в последните рундове. Опитах и играх до последно за всичко. Някак си не можах да намеря точния удар, за да го сваля“, добави най-добрият български боскьор.
 
„Надявам се и се моля на Господ да спечеля световната титла. Само с молитви не стига. Трябва здрава работа. Ще тренирам здраво. Смятам, че мога повече и имам накъде да надграждам. Имам още какво да покажа. За световната титла ще се подготвя много по-добре. Не съм в блестяща форма. За този мач се подготвих 2-3 месеца. Не успях да намеря точния удар, за да го нокаутирам. Аз съм готов да вляза в здрава подготовка, която ще бъде на много високо ниво, с която ще бъда не само адекватен, но и способен да победя“, каза още Кубрат Пулев.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес