Зареждане

Кубрат Пулев: Съвсем скоро ще стана световен шампион

Кубрат Пулев: Съвсем скоро ще стана световен шампион
Публикувано на: Септември 18, 2019 в 10:18 ч
Качил: DoloR 
Кубрат Пулев е готов за големите битки и за нов поход към върха в тежка категория. Кобрата (27-1) е задължителен претендент за титлата в тежка категория на IBF и ще чака битка с победителя от срещата между Andy Ruiz и Anthony Joshua, които ще се бият за втори път през декември. Пулев очаква втората си битка за 2019 година да се случи през ноември, а след това ще отиде в Саудитска Арабия, за да гледа на живо големия реванш за поясите.

Кубрат е категоричен, че ще стане шампион в тежка категория и твърди, че това ще се случи много скоро. Той идва след победа с нокаут над Bogdan Dinu, която записа през март и сега не му липсва увереност. Вижте какво сподели още той пред камерата на The Schmo, с който миналия месец се боксираха за комедийната световна титла:


Чувствам се добре. През ноември ще имам битка, а след това ще чакам следваща с победителя от Andy Ruiz и Anthony Joshua. Готов съм да стана световен шампион. Да, ще отида в Саудитска Арабия, за да гледам тяхната битка на живо. 

Ще бъда там и може би ще се кача на ринга след битката им. Мисля, че нещата в битката са 50 на 50, но според мен Andy Ruiz пак ще победи Anthony Joshua. Битката ще бъде интересна и сега е въпрос на психика. Ще видим какво ще стане. Да, мога да победя всеки. 

По-забавна ще бъде битката между мен и Joshua, защото той е едър и силен. Такава битка ще бъде по-драматична за всички. Да, Fury е голяма уста и не спира да приказва, но аз показах уважение към него. Оставих го да се подготвя самостоятелно и не му пречих в залата. 

В близо бъдеще хората ще видят, че Кубрат Пулев ще стане новия световен шампион. Готов съм за големите битки и ще бъда шампион. Обичам всички хора и всички фенове на бокса. Следете тежка категория, защото сега е много интересно.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес