Зареждане

Кубрат Пулев може да се бие срещу Fres Oquendo за титлата на WBA

Кубрат Пулев може да се бие срещу Fres Oquendo за титлата на WBA
Публикувано на: Октомври 26, 2017 в 22:30 ч

Според мениджъра Bobby Hitz от Hitz Boxin, се водят преговори за първия двубой за титлата в тежка категория на WBA в Чикаго от 35 години насам.
 
"Да, мога да потвърдя, че с моят копромоутър, Roy Jones Jr, сме направи връзката с мениджъра на Кубрат Пулев от Зауерланд за организиране на двубой между Пулев и Fres Oquendo в Чикаго за титлата в тежката категория на WBA в началото на следващата година.

Има много голямо население на българи и пуерториканци в Чикаго и има голям смисъл битката да е там. Последната битка за титлата на WBA в тежка категория, която се проведе в Чикаго беше срещу Mike Weaver И James Tillis през 1981-ва. Окакто информацията стана публична получих много телефонни обаждания да направим битката отново в същата зала - Allstate Arena."

Oquendo се би с Ruslan Chagaev в спорен двубой за титлата в Чечня. Oquendo трябваше след това да се бие с Briggs на 3-ти юни в Маяами, но Briggs даде положителен допинг тест и бе отстранен от организацията.
"Вчера получих обаждане от Chris Mayer от Зауерланд, който ми каза, че Пулев е заинтересован от двубой с Quendo, след като битката му с Joshua пропадна.

Chris ми каза, че Пулев ще бъде напълно възстановен до няколко седмици и ще можем да направим двубоя или в САЩ, или в България следващата година."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес