Зареждане

Кубрат Пулев: Мечтата ми е да стана световен шампион

Кубрат Пулев: Мечтата ми е да стана световен шампион
Публикувано на: Март 20, 2019 в 15:50 ч
Кубрат Пулев е готов за предстоящата си битка с Богдан Дину, която ще се проведе на 23 срещу 24-и март в Коста Меса, щата Калифорния. Победата за Кобрата е задължителна, ако иска да сбъде своята мечта, която е да стане световен шампион. Той няма да подцени своя опонент и излиза за победа:



Смятам, че ще бъде един труден мач, но аз мисля, че съм по-добрия и ще победя. Мечтата ми е да стана световен шампион в тежка категория. Надявам се, че тази година или в началото на следващата ще се бия с Anthony Joshua. Разбира се, че мача с Joshua зависи от победите и ако няма такива, то няма да има и среща с AJ. Дину е добър боксьор, който е по-висок от мен и има опит при професионалистите и при аматьорите. Сериозен боксьор е има 18 победи и само 1 загуба. 


Разбира се, че мога да победя Anthony Joshua, как да не мога ? Превъзхождам го с много неща и качества. Естествено и той си има неговите силни страни и е опасен. В последната му битка Povetkin го водеше, но видяхме, че към 6-ти или 7-ми рунд той го нокаутира. Това значи, че той е опасен и трябва да се внимава всяка една секунда с него. 


Давам всичко от себе си и в момента сме концентрирани само върху битката с Дину, защото тя е много важна. Винаги съм казвал, че няма начин - да няма начин. 



Цялото интервю с Кобрата:










Ще победи ли Кобрата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес