Зареждане

Красимир Инински изгледа спарингите на мъжете на Белмекен

Красимир Инински изгледа спарингите на мъжете на Белмекен
Публикувано на: Февруари 17, 2020 в 08:17 ч
Президентът на федерацията по бокс Красимир Инински изгледа спарингите на мъжкия национален отбор на Белмекен. На високопланинската база треньорът Жоел Арате и помощниците му Александър Александров и Валентин Поптолев подготвят осем състезатели предстоящата олимпийска квалификация в Лондон, която е от 14 до 24 март. Това са Даниел Асенов (кат. до 52 кг), Боян Асенов (56), Кирил Русинов и Венсан Киркоров (63), Благой Найденов и Кристиян Николов (81), Радослав Панталеев (91) и Петър Белберов (+91).

Инински сподели, че е останал доволен от видяното.

„Подготовката протича на много високо ниво. Момчетата ще бъдат на Белмекен отщя няколко дни, след което заминават на последния си лагер преди квалификацията, който ще бъде на английска земя в Шефийлд. За радост контузени няма и всички са изключително мотивирани“, заяви Инински.

Същевременно част от женския национален отбор замина на лагер в Трабзон (Турция). С треньорите Ангел Ангелов, Фикрет Ереджебов и Петър Лесов отпътуваха Стойка Кръстева (51), Станимира Петрова (57), Аслъхан Мехмедова (60) и Мелис Йонузова (69). Те ще бъдат там до 24 февруари, след което се прибират у нас за участие на държавното първенство за жени в Русе. Там ще бъде определен окончателният състав за олимпийската квалификация в Лондон.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес