Зареждане

Красимир Инински избран с най-висок вот в Борда на директорите на Европейския бокс

Красимир Инински избран с най-висок вот в Борда на директорите на Европейския бокс
Публикувано на: Май 1, 2022 в 14:20 ч
Източник: БФ Бокс
Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински получи огромно признание. Той бе избран за част от Борда на директорите на Европейската федерация EUBC, като влезе на първо място в Борда на директорите.

Красимир Инински получи 37 гласа от максимум 47 и . Резултатът е изключително сериозен, като той показва отличната работа, която шефът на БФБ, както и неговият екип, са свършили през годините. Това стана по време на конгреса на централата, който се проведе днес

Новата му позиция ще даде възможност на България да бъде още по-важен фактор, когато се вземат решения на най-високо равнище.

Общо 15 представители на европейски федерации кандидатстваха за Борда на директорите. От тях 9 получиха право да са част от него, като Красимир Инински е с първи резултат от всички.

„Благодаря за гласуваното доверие. Оказва ми се огромна чест, но тя не е само на мен, а на България. Изборът ми в Борда на директорите е голяма отговорност, особено и предвид мнозинството което получих. Сигурен съм, че с моя екип ще оправдаем това доверие и голямото признание, което получи България и българският бокс“, каза след избора си Красимир Инински.

Новият президент на EUBC е Йоанис Филипатос. Той спечели изборите за председател на организацията, като получи 25 гласа от 47 възможни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес