Зареждане

Kovalev: Ward ще си плати на ринга. За всичко!

Kovalev: Ward ще си плати на ринга. За всичко!
Публикувано на: Юни 12, 2017 в 16:00 ч
 
Все още има горчив вкус в устата на руският боксьор в полутежка категория Sergey Kovalev, след като той загуби световните си титли от Andre Ward миналата година. Бившият шампион на WBA, IBF и WBO обеща да накара Ward и неговият екип да "изядат" думите си. 
 
"Те ми дават мотивация", започна Kovalev. "Когато загубих, поех много наказания, незаслужено загубих. В Русия са повече, отколкото в Америка, нали се сещате. Но в Америка, дори в Америка, феновете на Ward ми писаха във Facebook, Instagram, във всички социални мрежи, че аз съм спечелил мача. Сега те ще ме подкрепят в предстоящата битка.
 
"Искам да ги разочаровам, защото в момента говорят много глупости по мой адрес. Те казват, аз това, аз онова. Не ме интересува. Ще си платят на ринга за всичко, което казаха. Вярвайте ми."
 
 
Въпреки, че Kovalev твърди, че е спечелил мача, той добавя, че е бил претрениран за битката им през ноември. 
 
"Чувствам се много добре, знаете ли, този път изобщо не съм нервен относно формата ми в момента.", заяви той.
 
"Бих се срещу Andre Ward без сили. Енергията и силата ми ги нямаше един месец преди битката. И сега разбрах, че съм направил много добра битка без грам сила срещу боксьор, който вярвах, че е най-добрият американски боец... Но сега чувствам, че тази битка ще бъде различна и много по-добра от последната.
 
"В този тренировъчен лагер премахнах всичките ми грешки от последния мач и ми харесва как се справям. Сега мисля, че този лагер е много по-добър и по-правилно изграден. Всичко е перфектно и ще го видим на 17-ти юни.", завърши Kovalev.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес