Зареждане

Кордейро: Майк Тайсън се качва на ринга да умре или да убие

Кордейро: Майк Тайсън се качва на ринга да умре или да убие
Публикувано на: Септември 22, 2020 в 04:00 ч
Рафаел Кордейро е впечатлен от това, което показва легендарният Майк Тайсън. Кордейро тренира 54-годишния ветеран, който през ноември ще се качи на ринга за първи път от 15 години. Железния Майк ще мери сили с друга легенда в лицето на Рой Джоунс. Двамата ще направят 8 рунда показно, в което победата може да се постигне само с нокаут.

Тайсън го прави за благотворителност и няма да вземе нито 1 стотинка от боя. Рафаел споделя, че не е виждал друг като Тайсън в своята 32-годишна практика. Ето какво още каза Кордейро в интервю за TMZ:

Майк Тайсън е нещо различно и не съм виждал нещо такова преди. Тренирам много шампиони в последните 32 години, но не съм имал възможност да тренирам с 54-годишен с визитка като неговата. Нямам търпение един ден да тренирам и други като него, които на неговите години ще правят това, което Тайсън прави в залата. Човече, той е впечатляващ. Днес той има много повече опит и с този опит техниката му е по-добра. 
 
 
Сега прави всичко по-добре от преди. Той показва желание и аз съм впечатлен от него. Майк тича всяка сутрин и тренира по 3 пъти на ден. Успя да промени физиката си, но неговата психика си е същата. Той се качва на ринга да умре или да убие. Тайсън промени някои неща в живота си, но когато се качи на ринга си е старият Майк Тайсън. Вярвам, че най-доброто предстои и неговата върхова форма предстои.

Не искам да покажа неуважение, но мисля, че Майк може да се съревновава с Фюри, Джошуа и Уайлдър. Ако един ден иска да се тества, то тогава защо да не се бие за титла ? В момента тренираме, не за показно, а за истинска битка. Той ще нокаутира Рой, ако има шанс. 

Тренираме здраво всеки ден. Майк тренира по 6-7 часа на ден и резултатите няма да закъснеят. Един път Тайсън почти ме уцели в брадата и целият ми живот ми мина като на лента, видях жена си, дъщерите и моя син.

Ще успее ли Тайсън да нокаутира Джоунс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес