Зареждане

Кобрата замина за делото срещу Джени Суши в САЩ

Кобрата замина за делото срещу Джени Суши в САЩ
Публикувано на: Май 9, 2019 в 07:36 ч
Кубрат Пулев е готов за защитата срещу Дженифър Равало, позната повече като Джени Суши. Българският боксьор ще обясни лично своите действия пред Атлетическата комисия на щата Калифорния за прочутата целувка след мача срещу Богдан Дину. Това ще се случи на 14 май. Кобрата вече замина за САЩ.

"Задачата е лесна - коментира пред "България Днес" предстоящата битка извън ринга мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев. - Знаем какво Кубрат не е направил. Имаме адвокати и сме напълно спокойни. Нищо по-специално няма да се случи."

При положителен развой на ситуацията Пулев ще се качи отново между въжетата в края на юни. Той планира мач срещу съперник от Топ 20. В момента неговият екип е в напреднали преговори с потенциалния опонент. Според информация на изданието вариантите са Роберт Хелениус (Фин) и Кристиан Хамер (Гер). За този двубой Пулев ще се готви отново в Лас Вегас.

"Нека да мине изслушването на 14 май и ще излезем с официално съобщение за следващите планове - добави Гоцев. - Противникът не е по-слаб от Богдан Дину, който направи много сериозен трилър."

Кубрат Пулев е получил и оферта да се бие с Антъни Джошуа на 1 юни. Лично Еди Хърн е предложил на българина да замени хванатия с допинг Джарел Милър.

“Рано или късно мач с Джошуа ще се състои, но ние не сме зависими от него. Има и други варианти - добави Ивайло Гоцев. - Очаквам Кубрат да се бие с Джошуа не по-късно от есента или пролетта."
sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес