Зареждане

Кобрата и Фюри отиват на търг, не се разбраха за условията

Кобрата и Фюри отиват на търг, не се разбраха за условията
Публикувано на: Август 1, 2018 в 07:40 ч
Източник: novsport.com
Автор: Ани Стоилкова
Мениджърите на Кубрат Пулев и Хю Фюри не са успели да постигнат споразумение за мач между двамата боксьори в рамките на дадения им срок от IBF, въпреки че преди дни се говореше как сделката е почти факт, съобщава novsport.com.
 
Така от международната боксова федерация назначиха търг за определяне на организатор на двубоя. Той ще се проведе на 9 август в офисите на IBF в Спрингфийлд, Ню Джърси.
 
Двубоят между Пулев и Фюри трябва да определи официалния претендент за титлата на Антъни Джошуа и е пътят на Кобрата към нов мач с шампиона, след като предишният пропадна заради контузията на Кубрат.
 
Пулев вече на два пъти мина през търгове в последните месеци, които спечели, но така и не стига до мач. И Джарел Милър, и Дилиан Уайт отказаха да дойдат в България за мач с Кобрата и така се стигна до двубоя с Фюри.
 
„Истински комплимент за Пулев е, че мениджърите на Джарел Милър и Дилиан Уайт са признали до толкова таланта на българина, че са отказали бойците им да пътуват до София и да се изправят срещу него.
 
Това предполага, че те не смятат, че техните бойци не са в състояние да победят Пулев. Скоро ще видим дали шефовете на Хюи ще направят същото, ако загубят търга на 9 август”, пише реномиран боксов сайт в анализа си за потенциалния двубой на Кобрата с Фюри.
 
Междувременно Кубрат разкри колко пари е щял да получи от боя с Антъни Джошуа ако се беше качил на ринга. Това се случи пред пресата в Майорка, където той е на подготовка.
 
Най-добрият ни боксьор каза, че е могъл да прибере 3 млн. евро дори и само да се беше качил на ринга. Той обаче отказал парите и предпочел да лекува контузията си, за да може да се бие здрав за световна титла.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес