Зареждане

Klitschko: Всички мислят, че съм луд, за да се бия с Joshua

Klitschko: Всички мислят, че съм луд, за да се бия с Joshua
Публикувано на: Март 7, 2017 в 12:44 ч
 
Wladimir Klitschko ще получи възможността отново да стане световен шампион в тежка категория, излизайки срещу Anthony Joshua на ст. “Уембли” на 29 април.


Двамата ще се боксират пред 90 000 фенове в Лондон, като тогава Klitschko ще бъде на вече 41 години. Въпреки това, украинецът е силно мотивиран да нанесе първа загуба в кариерата на британския боксьор до този момент. Макар и за първи път от много време насам, той всъщност да е определян като аутсайдер.

“Попитах себе си, дали ми харесва това, което правя? И си казах, “не, Wlad, всъщност обичам това, което правя”. Това е едно от най-големите предизвикателства в живота ми до този момент - да се завърна след 18 месеца и да се изправя срещу млад шампион, който е наистина талантлив, атлетичен и всичко останало.”

“Аз съм аутсайдерът в този мач, но това всъщност е вълнуващо. Не съм бил отдавна в подобна ситуация. Чувствам се така, сякаш отново съм млад. Искам да напусна ринга като шампион и победител. Обсебен съм от тази идея.”

“Поемам голямо предизвикателство. Много хора смятат, че съм луд да го правя на 41 години - да се изправя срещу човек, който е толкова млад, силен и страшен, който нокаутира всички. Но това е предизвикателството пред мен - обичам го. Обсебен съм от това, което правя.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес