Зареждане

Klitschko готов за моментален реванш с Joshua

Klitschko готов за моментален реванш с Joshua
Публикувано на: Април 30, 2017 в 08:37 ч

Vladimir Klitschko е заинтересован от моментален реванш с Anthony Joshua, след като претърпя загуба от англичанина снощи.

41-годишният боксьор се възстанови след нокдаун в петия рунд, а след това успя да прати на пода Joshua в шестия. Но в 11-тия на можа да удържи на тежките удари на опонента си.
 
В крайна сметка Klitschko потвърди, че в договора им има клауза за реванш, от която украинецът би се възползвал, за да си върне титлите на IBF и WBA.
 
"Разбира се, имаме такава възможност по договор. Заинтересован съм.

Насладих се на битката, също както и вие. Искаше ми се моята ръка да е вдигната накрая. Но поздравление към Anthony - той се изправи, би се и спечели."

И двамата боксьори се раздадоха на максимум и бяха подкрепяни от 90 000 души на стадиона Уембли.
 
"Обичам ви. Надявам се двубяот да ви е харесал," обърна се Klitschko към публиката. "По-добрият спечели тази вечер в невероятен боксов мач. Двама джентълмени се биха един срещу друг. Казвам 'джентълмени', защото боксът идва от Англия.

Anthony беше по-добър от мен днес. Наистина съм огорчен, че не успях да се справя тази вечер. Планирах победата, но не стана. Моите уважения към Anthony, поздравления.

Моите уважения и към вас - всички 90 000 души тук, страхотни сте. Благодаря ви за подкрепата и за този двубой," завърши Klitschko.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес