Зареждане

Клариса Шийлдс: Преместих се в ММА, защото боксът не може да ме направи милионерка

Клариса Шийлдс: Преместих се в ММА, защото боксът не може да ме направи милионерка
Публикувано на: Юни 2, 2021 в 00:00 ч
Клариса Шийлдс ще дебютира в PFL и сега сподели защо се прехвърли от бокса в ММА. 26-годишната боксьора е непобедена на ринга, но открито заяви, че този спорт е несправедлив към жените.

Шийлдс е категорична, че дори и най-големият двубой в бокса не може да ѝ докара славата на Ронда Раузи, Холи Холм или Аманда Нунеш.

 
"Спечелих всяка титла, за която може да си помислите във всяка организация," казва тя. "Трикратна световна шампионка, двукратна неоспорима шампионка в две категории. Толкова много успехи и не съм милионерка. Познават ме по света, но не съм голямо име.

Няма какво повече да напрвя в женския бокс, така че да стана по-популярна, защото вече съм направила всичко. Просто няма какво повече. Хората говорят за двубой между мен и Лайла Али. И след този двубой пак няма да стане това, което искам.

Затова влизам в ММА, защото там е голямата картинка. Искам да бъда милионерка. Искам да получа заслуженото, защото така и не го получих от бокса, така че ще използвам атлетизма си и да видим как ще се справя в ММА."

Шийлдс ще дебютира в PFL на 10-ти юни срещу Бритни Елкин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес