Зареждане

Кинозвездата Тери Крюс очаква боксов мач с Андерсън Силва в Бразилия

Кинозвездата Тери Крюс очаква боксов мач с Андерсън Силва в Бразилия
Публикувано на: Май 20, 2024 в 02:00 ч
Кинозвездата Тери Крюс очаква боксов мач с Андерсън Силва в Бразилия.

В публикация, публикувана в Инстаграм през уикенда, бившата звезда от NLF, превърнал се в актьор, Тери Крюс предизвика Силва. Очаква се това да бъде последната битка на Силва в бойните спортове. Веднага след неговата публикация Силва отговори и сподели, че е готов за такъв боксов мач.

„Добре, Андерсън Силва, тренирах. Готов съм, 15 юни. Ще се видим на вечерта на битката в Бразилия. 15 юни, да го направим. Андерсън Силва, аз, ти. Нека го направим в Бразилия.“, каза Крюс. 

Силва се би за последно през октомври 2022 г., като загуби със съдийско решение от Джейк Пол. Андерсън се оттегли от ММА през октомври 2020 г., след като загуби четири от последните си пет участия в UFC, преди да премине към бокса през юни 2021 година.

Що се отнася до Крюс, той се оттегли от NFL през 1997 г. и изигра само три мача по време на професионалния си футболен престой. Неговата кариера включваше игра за Лос Анджелис Рамс, Лос Анджелис Чарджърс и Грийн Бей Пакърс. Извън футбола Крюс е най-известен с работата си като актьор.

Тери може да се похвали с близо 14 милиона последователи в Инстаграм, което прави битката потенциална интрига за феновете. Кой от двамата ще победи в такъв мач ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес