Зареждане

Kell Brook предизвиква Amir Khan за последен път

Kell Brook предизвиква Amir Khan за последен път
Публикувано на: Януари 11, 2018 в 09:55 ч
 
 Kell Brook предизвика за последно Amir Khan, заявявайки, че ако битката не се състои тази година, няма да се случи никога.
 
Brook призна, че има вероятност да се оттегли от спорта до края на тази година, но първо има желание да се изправи срещу своя дългогодишен враг.
 
Khan спомена наскоро, че Brook е сред възможните му опоненти за 2018-та, след като подписа сделка с Matchroom за три срещи, но беше скастрен от Brook най-накрая да предприеме нещо и да спре с празните приказки:
 
"Трябва да се разберем за среща тази година, защото, ако трябва да бъда честен, не знам дали ще се продължавам с бокса следващата година."
 
"И наистина го мисля. По-млад няма да стана, така че нямам време за игрички. Искам сериозни срещи."
 
Brook се подготвя за първата си среща в супер полусредна категория през март, когато ще се изправи срещу Sergey Rabchenko.
 
31-годишният боксьор не е изненадан от сделката, която Khan сключи, споделяйки, че се надява дори да присъства на първия му двубой:
 
"Отдавна не се е бил, а Matchroom правят сериозни мачове във Великобритания. Не съм изненадан."
 
 
"Сега и двамата се бием за един и същ промоутър. Надявам се да излезем скоро заедно на ринга. Мисля също да присъствам на следващата му битка, тъй както той беше на една от моите."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес