Зареждане

Кастинг на BKFC за Европа ще се проведе в София

Кастинг на BKFC за Европа ще се проведе в София
Публикувано на: Май 22, 2023 в 12:00 ч
Американската верига за бокс с голи ръце BKFC стъпва стабилно в Европа, като първата спирка ще бъде събитие не къде да е, а в България!

Това бе обявено преди време от Дейвид Фелдман, президент на BKFC, като плановете са то да бъде на 2-ри септември в София, зала "Арена София" (бившата "Арена Армеец").

Като част от подготовката организацията прави кастинг за местни бойци, които имат желание за кариера в BKFC.

Първата стъпка за всеки желаещ да канидатства е попълване на онлайн формуляр от тук - mma.bg/bkfc

Организаторите ще се свържат с одобрените кандидати, които ще бъдат поканени на кастинг на 10-ти юни в зала Fighting Academy Sofia Teams (FAST), гр. София. От тях ще се очаква да изпълнят базови физически упражнения (бърпита, лицеви опори, лапи, бой със сянка), 2-4 мин. видеоинтервюта и лек уговорен спаринг, преди да бъдат одобрени за интервюта на втори етап, когато ще им бъдат и предложени договори, включващи финансови условия, за участие в BKFC. Американската организация подбират бойци, които искат да направят своята стъпка към дългосрочна кариера в BKFC, включително и участия на събитията им в САЩ.

BKFC идват по покана на агенцията на Любомир Геджев, Lubomir Guedjev Sports & Entertainment, който отговаря за подбора на бойци на местно ниво. Договорката между BKFC и Геджев идва след дълги опити за привличане на престижни вериги в България от страна на Геджев, който гарантира че това е само началото.


Американската организация BKFC е най-големият промоутър в света на бокс с голи ръце, на чиито състезания участват легендарни бойци както от бокса, така и от ММА.

Много величия от UFC преминават към BKFC, където битките са изключително динамични и атрактивни, а шоуто е невиждано до момента с над 40 издания в САЩ, Мексико, Англия и Тайланд.

България ще е едва петата държава в света, която ще бъде домакин на събитие от веригата BKFC, като се очаква огромен международен интерес от феновете на зрелищните битки в региона.

Събитие от такъв калибър ще бъде перфектния носител на рекламни изяви за местни фирми, желаещи публичност извън България, тъй като BKFC се излъчва в 190 държави а гледанията на едно събитие бележи невероятните 120 милиона зрители. Събитията са излъчвани през мобилното приложение на BKFC, а в България договора за излъчване бе спечелен от НОВА ТВ.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес