Зареждане

Канело Алварес: Ще нокаутирам Генадий Головкин

Канело Алварес: Ще нокаутирам Генадий Головкин
Публикувано на: Юни 28, 2022 в 10:00 ч
Канело Алварес ще търси нокаута в третата битка с Генадий Головкин.

Вижте още - Еди Хърн: Канело иска да пенсионира Головкин

Двамата ще направят трилогия, която ще се проведе на 17 септември в Лас Вегас (САЩ). Алварес и Головкин направиха две битки през 2017 и 2018 година. В първата среща съдиите отсъдиха равенство, което породи много спорове.

Във втората битка Алварес победи с решение, но пак имаше съмнения в победата му. Алварес е първият боксьор в историята, станал безспорен шампион в супер средна категория. Саул споделя, че битката с Головкин е лична и прогнозира нокаут.

„Бях зает с най-добрите бойци. Ето защо организирането на третия двубой отне толкова време. Разбира се, че го искаше. Той иска последния си чек. Вижте опонентите ми след [втората] битка с GGG и неговите.

Винаги ми казваше, че се крия и бягам. Въпреки че аз се боря с най-добрите, а той се бори с треторазрядни бойци. Той говори много за мен – затова е лично. 

Предстои ни добра битка. Головкин е вълнуващ боец, опасен боец, но аз отивам към нокаута, без съмнение. Чувствам се повече от мотивиран. Нямам търпение да се върна на ринга.

Има някои малки неща, които ще внесем, но, както винаги, тренираме с всички сили. Нокаутът е единственият възможен изход от този двубой“, каза Алварес пред медиите в САЩ.

Ще успее ли Канело да сложи точка на тази вражда ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес