Зареждане

Канело Алварес не изключва показно срещу лудия Макгрегър

Канело Алварес не изключва показно срещу лудия Макгрегър
Публикувано на: Август 18, 2023 в 01:00 ч
Канело Алварес e изненадан от твърдението на Конър Макгрегър, че е готов да се качи на ринга с него за голям двубой.

Според Алварес идеята не е нищо друго освен „лудост“. Той твърдо вярва, че възможността за този сблъсък може да се осъществи, но едва след като Алварес се сбогува с активната си кариера в бойните спортове.

В разговор с различни медии, Макгрегър уверено заяви, че битката срещу Канело няма да бъде „няма никакъв проблем“ за него. Той продължи да разкрива, че щателно е анализирал представянето на Алварес по време на срещите му с Били Джо Сондърс и Джон Райдър.

Въпреки че Алварес нанесе поражения и на двамата си опоненти, Макгрегър не изглеждаше обезпокоен. Това убеждение е особено забележително, като се има предвид рекордът на Макгрегър от 0-1 като професионален боксьор.

Алварес не изглеждаше ентусиазиран, когато беше разпитан за възможността да сподели ринга с Макгрегър. По време на пресконференцията в Ню Йорк за предстоящата му защита на титлата срещу Джърмъл Чарло, Алварес отхвърли предизвикателството на Конър.

„Той е луд.“, каза Алварес пред Mirror. 

След това Алварес продължи да говори и предположи, че такъв двубой може да се материализира, но „може би когато се пенсионира“. В последните години Флойд Мейуедър не спира да прави демонстративни битки, които му носят милиони.

Явно Алварес също ще поеме по този път.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес