Зареждане

Канело Алварес избра Хайме Мунгуия за завръщането си през май

Канело Алварес избра Хайме Мунгуия за завръщането си през май
Публикувано на: Февруари 27, 2024 в 08:00 ч
Четирикратният световен шампион Канело Алварес ще защитава безспорната си титла в суперсредна категория срещу сънародника си Хайме Мунгуия на 4 май в Лас Вегас.

Новината идва от ESPN KNOCKOUT. Преди няколко години Саул каза, че повече няма да се бие срещу хора от своята националност, но обстоятелствата се промениха през последните седмици. Голямата победа на Мунгуия над Джон Райдър и липсата на споразумение между Алварес и Premier Boxing Champions, отвориха прозореца за Matchroom Boxing  да работят с Алварес Promotions.

Matchroom Boxing се появиха с две предложения за Алварес и Еди Рейносо. Офертите бяха за битка с Мунгуия, както и Едгар Берланга. И двамата са непобедени в бокса, но Алварес избрал  Мунгуия, което определено е по-голямата битка.

Канело е с рекорд 60-2-2 в бокса и е в серия от 3 поредни победи. В своята последна битка той победи Джърмел Чарло през септември миналата година. Алварес губи само от Дмитрий  Бивол в последните си 20 битки в бокса. Той печели 39 пъти с нокаут и не е нокаутиран в професионалната си кариера.

Мунгуия е с рекорд 43-0 в бокса и в края на миналия месец нокаутира Райдър в Аризона. С тази победа той защити титлата на WBC Silver в супер средна категория. Хайме печели 34 от срещите си с нокаут. Съотношението на победите с нокаут на Мунгуия е 79%.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес