Зареждане

Камару Усман: Бокса умира, а аз мога да го спася

Камару Усман: Бокса умира, а аз мога да го спася
Публикувано на: Май 2, 2022 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Камару Усман пак захапа световния шампион по бокс в супер средна категория Саул Алварес. 

В последните дни двамата не спират да разменят думи в социалните мрежи. Усман призова Алварес да се успокои, преди някой да пострада. Саул отвърна, че този, който ще пострада е Усман. "Нигерийският кошмар" няма опит в бокса, но вярва, че може да победи живата легенда от Мексико.

Вижте още - Али Абделазиз: Канело Алварес е пълен страхливец

Ясно е, че Камару желае да напълни банковата сметка, след което да се оттегли от спорта. Усман не спира да се бори с контузии, а неговите колена са извън строя от дълго време. Алварес го призова да си седне на задника и да чака, докато той твори история в бокса.

Камару от своя страна отвърна с критика и сподели, че бокса умира, но ММА шампиона може да го спаси.

"Нашите фенове знаят кой е най-добър. Най-добрите се бият с най-добрите, те не бягат и не се крият. Най-добрите не се бият със замозванци, само защото имат пластмасови колани. Канело Алварес, пази тишина. 

Ако имате нужда от урок как да спасите своя умиращ спорт, уведомете ме. Имам Дейна Уайт на бързо набиране“, написа Усман в социалните мрежи. 

Може ли Усман да допринесе с нещо за развитието на бокса ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес