Зареждане

Къде отиде парчето от ухото на Холифийлд ?

Къде отиде парчето от ухото на Холифийлд ?
Публикувано на: Юли 5, 2022 в 13:00 ч
Миналата седмица легендарният реванш между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд навърши 25 години. Тогава Майк отхапа парче от ухото на Ивендър. Телевизионният канал ESPN интервюира основните свидетели (с изключение на Тайсън). И до днес остава мистерия какво се случи с парчето от ухото на легендата.

Нека видим какво казаха хората, които в онази вечер бяха главни герои.

  • Едуин Флип Хомански, лекар:

 „Онази вечер бях главен лекар. Така че те са в клинч, те са възможно най-близо един до друг и тогава виждам, че Ивендър започва да скача. Първоначално не разбрах какво се случи. Съдията спира битката, вика ме на ринга. И виждам, че ухото на Холифийлд е паднало. Парчето ухо беше мръсно и обезобразено. Казах им да почистят това ухо от мръсотия и прах възможно най-скоро. След 9 минути Холифийлд беше изпратен в болницата. 

  • Стив Албърт, коментатор: 

„Не видях ухапването, но видях как Холифийлд скочи. Тогава забелязах, че се лее кръв и разбрах, че мръсният Майк Тайсън е отхапал ухото на Холифийлд. Бях шокиран от случилото се. Това бокс ли е или е канибализъм?

  • Брайън Роджърс, работник в линейката: 

„Върнах се в съблекалнята на Холифийлд и намерих там двама парамедици. Флип Хомански ми подаде червена торба с лед и друга торба с част от ухо. Той каза: „Браян, ето едно ухо. Отидете в болницата, Хулио Гарсия ще ви посрещне там. Казах му, че всичко ще бъде направено. Бях готов да стигна възможно най-далеч. Бях с пакета и сестрата, която направи доклада, попита за пакета. Така че предадох пакета.

  •  Хулио Гарсия, хирург: 

„Онзи ден се мотаех край басейна в къщата на моя приятел. Вече бях изпил няколко шота и бях по тениска, след което получих неочаквано обаждане. Пристигнах в болницата, дадоха ми ухо. Оставих чантата на масата и когато се върнах да се преоблека за халат, вече не намерих чантата за уши. Попитах работниците къде е пакетът, но те не знаеха къде е отишъл. Тогава ме попитаха: "Какво ще правим сега?" Отговорих: "Ами да продължим." 

  • Брайън Роджърс, работник в линейката: 

„Изпълних задачата и се върнах в MGM Grand. В този момент получавам обаждане и той [Гарсия] казва: „Какво направи с ухото?!“ Отговорих, че съм дал пакета на медицинската сестра, което всеки може да потвърди. И той ми казва, че ухото го няма. Отговарям му: "Какво имаш предвид?" И той: „Отворихме пакета и нямаше ухо в него.“ 

Ивендър беше много мил с мен и сега може да си помисли, че съм загубил ухото му ... Какво, по дяволите, ще правиш с нечие ухо ?!  Имаше различни слухове. Например някой го е продал, пуснал го е на търг или факта, че някой го пази. Кой, по дяволите, има нужда от нечие ухо?!" 

  • Едуин Флип Хомански, лекар: 

„Както и да е, въпреки слуховете, никой не го е пуснал в Ebay. Има различни колекционери, но ако има такива, тогава аз може би ще стоя далеч от тях. 

  • Евън Микаелсън, търговец на антики: 

„Колекционирам и продавам необичайни антики. Ще изглежда странно, но има хора, които събират определени части от тялото - например ръце, крака. Както се казва, всичко е красиво по свой начин. Повече от допускам, че някой може да се нуждае от ухото на Холифийлд за колекцията. Не знам кой е, но мисля, че спортните колекционери от висок клас са наясно кой може да е и какво се е случило с ухото."

  • Ивендър Холифийлд: 

„Имам идея кой може да е откраднал ухото, но не искам да си създавам проблеми. Беше някой от моя екип, този, който е най-малко недоверчив. Така че нека ви кажа, че тайната е разкрита. Да, загубих ухото си, но направих 35 милиона долара. Така че всичко е наред.”


Явно никога няма да разберем какво се случи с частта от ухото на Холифийлд.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес