Зареждане

Joshua: Takam не е лесен опонент, но късната смяна няма да окаже влияние на подготовката ми

Joshua: Takam не е лесен опонент, но късната смяна няма да окаже влияние на подготовката ми
Публикувано на: Октомври 18, 2017 в 08:19 ч
 
 След като стана ясно, че Кубрат Пулев няма да се изправи срещу Anthony Joshua в двубой за титлата в тежка категория заради травмата си, той ще бъде заместен от Carlos Takam.
 
Непобеденият до момента Joshua щеше да защитава IBF титлата си срещу Кобрата на 28 октомври в Кардиф, но претендентът претърпя травма и от IBF потвърдиха неговия заместник. От федерацията коментират:
 
"Според правилата, следващият, който трябва да се изправи за титлата се явява Carlos Takam."
 
"Когато обявихме срещата с Пулев, се договорихме с екипа на Takam да бъдат в готовност, така че когато им се обадих тези дни, с радост приеха."
 
"За AJ ще бъде предизвикателство, тъй като се е готвил специално за Пулев, а ще му се наложи да се състезава срещу съвсем различен боец - нещо, което не се е случвало в кариерата му, но той е готов да излезе срещу всеки на 28 октомври."
 
Joshua твърди, че промяната няма да повлияе на подготовката му. Жаждата му за победа и мотивацията са му на сериозно ниво, а екипът му се е концентрирал върху неговите умения, а не върху подготовката за определен опонент. Това споделя и самият боец:
 
"Забелязал съм, че треньорът ми не се съсредоточава върху това да побеждавам определени бойци. Единствената разлика сега е, че започнах да следя предходните мачове на Takam, вместо на Пулев - нещо, с което се занимавах през последните три месеца."
 
"Жилав е, но ще опозная и неговите слаби места. Това, което трябва да бъде сторено, си остава същото - победата все още е в основата на нещата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес