Зареждане

Joshua срещу Povetkin - почти уреден!

Joshua срещу Povetkin - почти уреден!
Публикувано на: Юни 9, 2018 в 08:48 ч

Eddie Hearn очаква, че двубоят между Anthony Joshua и Alexander Povetkin ще бъде финализиран в близките 3 дни, но предупреди и че супердвубой с Deontay Wilder може да бъде потвърден в близкия месец.

Руснакът Povetkin е задължителния претендент за WBA титлата на Joshua в тежката категория. Той в момента се подготвя за двубой в Англия през септември.

Целта пък при преговрите с Wilder е двубой през февруари в Кардиф.
 
"Сделката с Povetkin ще бъде финализирана в близките 72 часа," заяви Hearn. "Тя образно казано е вече договорена. С Wilder още не сме се разбрали, но преговаряме всеки ден.

Joshua би искал да се бие през септември. С Wilder битката няма как да стане през септември заради двубоят на Canelo.

Ако той се бие с Wilder първо, ще бъде през октомври или ноември в Англия, а ако се бие първо с Povetkin - ще бъде през септември. Ако срещата с Povetkin ще е първа, задължително преди нея ще сме подписали договор и за среща с Wilder.

Wilder знае, че той трябва да отиде там, където Joshua му каже и в момента Joshua иска битката да е в Англия. Той знае това и е съгласен, но има още доста неща да договорим.

Сделката с Wilder ще бъде готова следващия месец, но вероятно преди това ще се случи битката с Povetkin. И така Wilder ще бъде изместен за декември или вероятно февруари."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес