Зареждане

Joshua се цели към Wilder и Parker догодина

Joshua се цели към Wilder и Parker догодина
Публикувано на: Октомври 27, 2017 в 18:00 ч
 
 Anthony Joshua ще защитава за четвърти път титлата този уикенд, като това е възможността му стане неоспорим шампион в тежка категория.
 
Не всяка среща е решителна за кариерата на шампиона, а предстоящият му опонент Carlos Takam дори не е сред най-сериозните претенденти, над които Joshua доминира.
 
36-годишният Takam се включва по заместване 12 дни преди двубоя, в който Joshua трябваше да се изправи срещу Кубрат Пулев. Той има 3 загуби от 39 срещи и това ще е първата му битка за световна титла.
 
Победата в полза на Joshua ще продължи доминирането му в категорията, след като успя да победи Wladimir Klitschko в 11-тия рунд април месец тази година.
 
В случай, че развоят от предстоящата среща е такъв, догодина ни очакват сериозни двубои, в които Joshua ще има шанса да спечели още няколко титли, срещу новозеландеца Joseph Parker и американеца Deontay Wilder, който ще защитава титлата си срещу Bermane Stiverne на 4-ти ноември.
 
Промоутърът Eddie Hearn споделя:
 
"Може да се изправим срещу Parker през февруари или март. Тази година имахме само две срещи, една от които обаче беше огромна - срещу Klitschko. Идеалният вариант за срещи би бил март-април, лятото и после през декември. Като поне 2 от 3 ще бъдат за титла."
 
"Искаме Joshua да стане неоспорим шампион и след това навярно ще освободим титлите."
 
И навярно са прави - задържането на всичките четири титли би се оказала сериозно предизвикателство, имайки предвид всички отговорности, с които ще бъде нагърбен Joshua.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес