Зареждане

Joshua се надява да застане редом до Ali и Tyson

Joshua се надява да застане редом до Ali и Tyson
Публикувано на: Ноември 15, 2017 в 11:24 ч
 
 Както разбрахме миналата седмица, срещата между Anthony Joshua и Deontay Wilder наближава и преговорите за нея протичат за момента успешно.
 
Победителят от този двубой ще трябва да се изправи срещу непобедения шампион на WBO Joseph Parker с цел обединение на титлите.
 
Joshua се надява да се изправи срещу Wilder и Parker през 2018-та, като за момента не изглежда, че Wilder ще бъде следващият му опонент, поне не и за планираното завръщане, отредено за март или април.
 
Екипът на Joshua проведе разговори с Parker, но не успяха да се разберат за парите.
 
Отборът на Parker иска да разделят приходите в съотношение 60-40, в полза на Joshua, но от страната на AJ споделят, че 80-20 им звучи по-разумно.
 
Joshua изяви желанието си да победи двамата боксьори, като така да се нареди сред най-великите имена в бокса - Mike Tyson и Muhammad Ali.
 
"Когато приключат преговорите за срещата, ще я обявя. Не обичам да говоря предварително. Веднъж стане ли, ще споделя, че съм на ръба да се наредя редом до Muhammad Ali и Mike Tyson. За момента обаче не мисля да коментирам нищо, въпреки че имам представа какво предстои. Имаме още много работа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес