Зареждане

Joshua признава, че Miller или Povetkin са по-вероятните му опоненти

Joshua признава, че Miller или Povetkin са по-вероятните му опоненти
Публикувано на: Април 13, 2018 в 08:16 ч

Anthony Joshua смята Jarrell Miller и Alexander Povetkin като най-вероятни опоненти за следващата му битка.

От екипа на шампиона са отправили предложение към Deontay Wilder, който притежава WBC титлата, но Joshua не е сигурен до каква степен има интерес от среща с него.

Отборът на Wilder говориха наскоро за контра-оферта, тъй като не били доволни от предложените условия - навярно това също е допринесло за песимизма на Joshua.

Срещата с Miller на 25-ти август е един вариант, след като от WBA наскоро обявиха Povetkin като задължителен опонент за Joshua.

Miller също първо трябва да надвие Johann Duhaupas на 28-ми април, но на въпроса срещу кого би се изправил в следващата си битка, Joshua отговаря:

"Miller или Povetkin. Ако трябваше да изброявам бойците, с които преговорите текат най-гладко, то бих посочил първо тях."

"Miller е по-сериозен. Той би приел предизвикателството. Когато нямат какво толкова да губят, са по-сериозни. Знаят, че единствено могат да спечелят."

"Ако Wilder беше толкова сериозен, колкото твърдеше, щеше да приеме отправеното му предложение."

"Не съм съ чувал с президента на WBA, но трябва определено да говорим. Ако Wilder приеме двубоя, трябва да говорим с WBA да отложим Povetkin за следващата година. Не съм работил толкова здраво, за да раздам ей така всичко накрая."

"Wilder има 40 битки. На хората им писна вече - трябва да предприеме нещо. Все някога ще се състои срещата."

"Кариерата ми не се върти около Wilder - това е сигурно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес