Зареждане

Joe Rogan: Говори за битка между Francis Ngannou и Andy Ruiz

Joe Rogan: Говори за битка между Francis Ngannou и Andy Ruiz
Публикувано на: Юни 6, 2019 в 09:27 ч
Francis Ngannou определено е сила, с която всички трябва да се съобразяват в тежка категория. Силата му е огромна и всички ние я видяхме в неговите последни битки. Ще може ли обаче той да я приложи в бокса, където ръкавиците са по-големи ? Това е въпрос, който доста често измъчва Joe Rogan и в своя последен подкаст той реши да поговори за Ngannou и негов евентуален трансфер в бокса, както и битка с новият шампион Andy Ruiz:


Andy Ruiz e много добър боксьор. Той има над 100 битки при аматьорите и е много добър. Хората биха искали да видят битка между него и Ngannou, но Ruiz е много по-добър в бокса от него. Мисля, че хората ще искат да ги гледат, както гледаха срещата между Mayweather и McGregor. Двете срещи са почти сходни, защото McGregor нокаутира опонентите си в ММА, а Floyd е най-великият. Floyd пое няколко удари в тази среща и може би е най-добрият дефанзивен боксьор в историята. Ngannou е много силен и мисля, че не трябва да му позволяваш да те удря, дори и с големите ръкавици. 

Видяхме как McGregor успя да вкара ъперкът на Floyd, но не успя да го разклати и да го свали. Какво ще се случи обаче, ако Francis удари така някой на ринга ? Не ме интересува кой си, защото ако той ти вкара такъв ляв, какъвто вкара на Overeem, то ти си пътник. Никой не оцелява след нещо такова. Видяхме какъв удар вкара на Velasquez и той дори не знаеше, че е бил ударен. Лудост е силата, която той притежава. Никой не знае какво щеше да се случи, ако той се беше пробвал в бокса. Francis можеше да стане световен шампион в тежка категория.


Ngannou влиза в клетката с Junir dos Santos на UFC 239 и при победа ще си спечели нов шанс за титлата в тежка категория на UFC.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес