Зареждане

Jenny Sushe иска да отнемат лиценза на Кобрата

Jenny Sushe иска да отнемат лиценза на Кобрата
Публикувано на: Март 29, 2019 в 08:37 ч
Няколко дни, след като Кубрат Пулев целуна репортерката Jenny Sushe става ясно, че тя ще заведе дело срещу него. Sushe вижда в тази ситуация драма, която може да я направи още по-известна и да й донесе някои лев в повече. Тя нае известната адвокатка Gloria Allred и даде пресконференция, на която сподели своята гледна точка на случката и каза, че останала много обидена от делото на Кобрата:

След битката между Кубрат и Dinи, аз поисках интервю с Кубрат и той се съгласи. Двамата направихме интервю зад сцената, а по време на интервюто той ме сграбчи за лицето и ме целуна. Бях засрамена и шокирана и не знаех как да реагирам. След това отидох към една маса, за да сложа нещата си в чантата, а той ме хвана за дупето и го стисна с двете си ръце.

Той си тръгна, без да каже нищо и се смееше. Бях много ядосана и се чувствах некомфортно, защото Кубрат Пулев се отнесе с мен по този непрофесионален начин. Не съм го предизвикала с нищо. Бях там, за да отразя боксовата среща. Такова поведение е неприемливо. По-късно бях поканена на парти от приятел. Отидох, защото имаше шанс да направя интервюта с други бойци. Кубрат Пулев беше там и се държеше така, сякаш нищо не е станало.

Малко по-късно той поиска да изтрия целувката от видеото. Не я изтрих, защото исках да всички да видят какво ми причини. Не исках той да се измъкне, а да поеме своята отговорност. Това беше отвратително. Това беше унизително и с г-н Пулев не сме приятели. Не сме във връзка и той няма право да ме целува. Никоя жена не трябва да бъде третирана по този начин. 
 
 
Glora Allred заяви, че ще настоява за разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на българина. На летището в София, Пулев не беше притеснен от цялата случка и сподели, че Jenny се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама на негов гръб:

Тя стоя с нас до 5 ч. сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам и какви други неща правеха в тоалетната. Даже с някои станаха и по-близки.
 
 
Jenny Sushe е доста разкрепостена в социалните мрежи и се определя като "Кралицата на голото суши". Очевидно е, че тя търси 5-минутна слава и пари и за съжаление на Кората, тя получи своя шанс.
 
 
Как ще се развие цялата история според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес