Зареждане

Jarrell Miller и Joseph Parker отказаха битка с Oleksandr Usyk

Jarrell Miller и Joseph Parker отказаха битка с Oleksandr Usyk
Публикувано на: Януари 6, 2019 в 10:08 ч
Dillian Whyte може и да не знае кой е Oleksandr Usyk, но по всичко личи, че другите бойци в тежка категория го знаят и не искат да имат нищо общо с него. Според Alexander Krasyuk, който е промоутър на Usyk, Jarrell Miller и Joseph Parker са отказали да се бият с него в тежка категория. Miller е кандидат за битка с Anthony Joshua през април и неговия отказ не е изненада. Usyk (16-0, 12 KO's) е безспорен шампион в полутежка категория, но има желание да се пробва в тежката.


Krasyuk също сподели, че има 70% вероятност Usyk да направи дългоочакван дебют в тежката срещу Alexander Povetkin или Luis Ortiz тази година. Битката между Povetkin и Usyk ще бъде интересна, защото двамата са златни медалисти и са от Русия и Украйна, които в момента са в обтегнати отношения.


 За последно Oleksandr успя да защити титлите си срещу Tony Bellew през ноември миналата година, но доста фенове смятат, че той е бил разобличен от Bellew, а преди това го смятаха за по-добър дори от Evander Holyfield. Много хора смятат, че той трябва да си остане в полутежка категория, защото бил прекалено дребен и слаб за тежката, а вие как мислите ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес