Зареждане

'Иранския Хълк' се разплака на живо по телезивията

'Иранския Хълк' се разплака на живо по телезивията
Публикувано на: Март 31, 2022 в 02:00 ч
Иранската интернет звезда Саджад Гариби се разплака по телевизията на живо, след като разкри, че родителите му са се отрекли от него. Гариби ще направи дебют в бокса в края на следващия месец. Той ще се бие с бодибилдъра Мартин Форд в Лондон на 30-ти април.

Двамата вече застанаха лице в лице преди месец в Дубай. Форд реши да бутне Гариби, който падна няколко метра назад. Секунди по-късно Саджад опита да събори Форд на земята, но не му се получи и за втори път стана за смях.

Явно това не се е харесало на родителите на 'Иранския Хълк'. Ето какво сподели той през сълзи по време на интервюто:

„Не мога да се обадя на семейството си. Когато се върнах, не отидох при тях. Не мога да говоря с баща ми и майка ми, когато говорих с нея, тя каза: „Човекът от това видео, което видях, не беше мой син, синът ми е много по-силен от това“. Боли ме сърцето, когато не мога да говоря със семейството си. 

Изгубих гордостта си и съм унищожен. Как мога да обясня ? Измамиха ме и паднах на земята. Семейството ми каза, че ще отида там и ще го довърша. Очакваха обратното. Как мога да спя или да си почина? Аз лично се чувствам много зле и не мога да спя, но сега пия хапчета за сън.”

Ще успее ли Гариби да затрудни Форд ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес