Зареждане

Hearn: Joshua иска единствено Wilder - текат преговори

Hearn: Joshua иска единствено Wilder - текат преговори
Публикувано на: Октомври 12, 2018 в 10:41 ч
Eddie Hearn, промоутърът на IBF, WBA, WBO, IBO шампиона в тежка категория Anthony Joshua (22-0, 21KO) разкри, че боксьорът му има интерес да се изправи единствено срещу WBC шампиона Deontay Wilder на 13-ти април.

Wilder ще излезе отново на ринга на 1-ви декември, когато ще защитава титлата си срещу непобеждавания Tyson Fury.

Победителят от срещата, в която Wilder (40-0, 39KO) си остава фаворит, ще бъде кандидат да се изправи срещу Joshua в следващата му битка.

Hearn разкри, че вече текат преговори с отбора на Wilder и за момента всичко върви гладко.

Тъй като Joshua-Wilder е навярно най-голямата среща в историята на бокса, Hearn трябваше да започне преговорите възможно най-рано.

Joshua се би миналия месец, когато нокаутира задължителния претендент за титлата Alexander Povetkin в 7 рунда.

"В момента преговаряме с Deontay Wilder."

"Има развитие - не можем да чакаме до декември. Това не е сделка, която ще се сключи за един ден. Изискваме срещи и разговори, защото сме длъжни да направим тази среща."

"Работата ми е клиентът ми да е доволен, а той иска среща с Deontay Wilder. Това е единственият противник, който го интересува и аз трябва да го осигуря. Ако не успя, ще съм се провалил. Ще съм провалил феновете на спорта, себе си и Anthony Joshua. Не очаквам това да се случи."

И въпреки че Fury е сериозен противник, Hearn не вярва, че той ще успее да нокаутира Wilder.

"Ще опита да обърка Wilder и ще използва подобни стратегии като срещу Klitschko, но не мисля, че този път ще сработят. Надявам се да победи, но не мисля, че ще успее."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес