Зареждане

Hearn: Бих искал Tony Bellew да се изправи срещу Andre Ward

Hearn: Бих искал Tony Bellew да се изправи срещу Andre Ward
Публикувано на: Февруари 22, 2018 в 11:30 ч

Промоутърът на бившия шампион Tony Bellew (29-2-1, 19KO), Eddie Hearn, би искал да види боеца си в среща с шампиона в полутежка категория Andre Ward (32-0, 16KO).

33-годишният Ward се оттегли миналата година и освободи трите си титли. Решението взе месеци след победата си срещу Sergey Kovalev.

Преди няколко седмици се заговори за вероятността той да се завърне в по-горна категория.

Преди да се оттегли се говореше за среща с Bellew, но той не бил доволен от поставените условия и решил да се довърши преговорите за реванша с David Haye, който ще се проведе на 5-ти май.

Ако Bellew спечели, Hearn би искал да го види срещу Ward в следващата си битка.

"Ward говори за завръщане. Бих искал да го видя срещу Tony. Ще бъде интересна и оспорвана среща. Не бих се изненадал, ако Andre Ward се завърне."

Bellew има право веднага да се бие срещу шампиона в своята категория, щом реши, без да трябва да минава през други боксьори. Това значи, че ще може да се изправи срещу шампиона от срещата между Oleksandr Usyk и Murat Gassiev.

Hearn вярва, че Ward е много по-добър вариант, тъй като не е толкова опасен, колкото Usyk или Gassiev, а е по-популярен.

"Ще бъде доста по-безопасна битка, отколкото с Usyk. Ward не е толкова опасен, а по-скоро залага на техника. Ще бъде по-добре за Tony да бие Ward, отколкото Gassiev, например. Ще бъде голяма среща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес