Зареждане

Хърн: Фюри трябва да бие Усик и Джошуа, за да е сред най-великите

Хърн: Фюри трябва да бие Усик и Джошуа, за да е сред най-великите
Публикувано на: Юли 30, 2023 в 00:00 ч
Известният промоутър Еди Хърн разкритикува непобедения британски боксьор Тайсън Фюри за решението му да се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану.

"Циганският крал" ще се бие с Нгану в Саудитска Арабия на 28 октомври. Битката ще бъде включена в професионалния рекорд на бойците. Титлата в тежка категория на WBC няма да бъде заложена в тази битка.

Много хора критикуват Фюри, защото не се би с Александър Усик, а вместо това избра Нгану. Хърн също е критичен към Фюри и вярва, че той трябва да победи Усик и Антъни Джошуа, за да е сред най-великите.

„Тайсън Фюри отказа битка с Александър Усик. Това е най-важната битка в бокса, но я отказа за битка в Саудитска Арабия с ММА боец, който никога преди не се е бил по правилата на професионалния бокс.

 Честно казано, Фюри го интересува само едно - парите. Да, по едно време той победи Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър, но все още трябва да победи Усик и Антъни Джошуа.

 Само в този случай, струва ми се, можем да кажем, че той е един от най-големите тежка категория в историята.“, каза Хърн в разговор с журналиста Пиърс Морган.

Прав ли е Хърн ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес