Зареждане

Golovkin: Позитивният тест на Canelo може да се окаже сериозен проблем

Golovkin: Позитивният тест на Canelo може да се окаже сериозен проблем
Публикувано на: Март 8, 2018 в 10:14 ч

Непобеждаваният шампион в средна категория, очевидно гневен след позитивния тест на Canelo Alvarez, прецени, че може да имат сериозен проблем. Golovkin се подготвя за реванша, насрочен за 5-ти май, и все още очаква срещата да се състои.

Казахстанецът е притеснен след като Alvarez не успя да премине за втори път допинг тест и беше хванат с Clenbuterol - анаболно вещество, което може да влезе в нечие тяло от замърсено месо. Въпреки многобройните случаи, Golovkin иска още отговори.

"Разочарован съм, тъй като и двамата сме професионални атлети. Всички разбират ситуацията. Ако наистина не е успял да премине теста, това ще се окаже голям проблем. За спорта и за нас самите, разбира се."

Alvarez (49-1-2, 34KO) в наскорошно интервю определи ситуацията като 'срамна', като дори призова да бъде тестван повече от обичайното, за да докаже, че ще се изчисти до срещата.

От Nevada State Athletic Commision решат, че наистина причината за неуспешния тест е замърсено месо, ще дадат зелена светлина на Alvarez да участва в най-голямата среща за тази година.

Когато беше запитан дали Alvarez умишлено е използвал Clenbuterol, известен с това, че помага при свалянето на килограми, 35-годишният Golovkin (37-0-1, 33KO) предпочете да не отговаря конкретно:

"Просто го питайте него. Него, отбора му. Не са луди, имат разум. И преди мнозина други атлети са имали същия проблем."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес