Зареждане

Gennady Golovkin срещу Canelo Alvarez през септември

Gennady Golovkin срещу Canelo Alvarez през септември
Публикувано на: Май 7, 2017 в 09:38 ч

След победата си снощи, Canelo Alvarez моментално предизвика Gennady Golovkin, който държи титлите в средната категория на WBC, WBA и IBF. След като победи Julio Cesar Chavez Jr убедително в Лас Вегас, Canelo стана най-големият боксов герой на Мексико. А сега идва ред да завладее и света - за това обаче трябва да се изправи срещу "GGG".

Битката им най-вероятно ще се проведе на 16 септември.
 
"Развълнуван съм," каза Golovkin. "Сега нещата са много по-различни. През септември всичко ще е много по-голямо. Готов съм. Първо искам да поздравя Canelo и неговия отбор за успеха им. Той изглеждаше много добре и съм убеден, че това ще е най-голямото предизвикателство в кариерата ми."

Alvarez от своя страна показа, че няма капка колебание за този двубой.
 
"GGG - ти си следващия, приятелю," заяви мексиканецът след победата. "Двубоят е уговорен. Никога не ме е било страх от когото и да е в 16-годишната ми боксова кариера като професионалист. Още с раждането ми, страхът ме изваден от мен. Щастлив съм и предстоящата битка ще покаже уменията ми. Имал съм трудно двубои и това ще бъде такъв. Но както винаги казвам - Canelo Alvarez е най-добрият защото се бие с най-добрите."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес