Зареждане

Фюри защитава сблъсъка между Тайсън и Пол: Купища пари!

Фюри защитава сблъсъка между Тайсън и Пол: Купища пари!
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 14:00 ч
Въпреки че повечето критикуват предстоящия боксов двубой на Джейк Пол с Майк Тайсън, бившият шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри смята, че това ще бъде фантастично за спорта. 

В петък, 15 ноември, Пол ще направи своята 12-а разходка до ринга за схватка с 58-годишната икона на 80 000-ния стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. 

От момента на обявяването на двубоя специалистите и феновете бяха силно критични към битката, до голяма степен заради огромната 31-годишна възрастова разлика между "Iron" и "The Problem Child". Фюри обаче вижда нещата по различен начин. В разговор с The Stomping Ground "Gypsy King" смята, че боксът ще спечели от това, че две суперзвезди от различни поколения с милиони последователи ще се изправят един срещу друг. 


Да не говорим за огромното количество пари, с които двамата вероятно ще си тръгнат, след като всичко приключи. 

"Мисля, че това е фантастично за бокса", каза Фюри. "Имаш легенда в лицето на Майк Тайсън, имаш боксьор от YouTube, който влезе в играта и я взриви с милиони последователи и милиони гледания. Добър, лош или безразличен, някои хора го обичат, други го мразят.

"Мисля, че това е наистина добро зрелище за бокса, то привлича много хора към играта. Кой съм аз, че да кажа, че Майк Тайсън не трябва да се боксира или Джейк Пол не трябва да се боксира? Успех на тях, и двамата ще спечелят от това, както аз го наричам, един куп пари."


"Gypsy King" все още не е готов да отпише Майк Тайсън

Що се отнася до това как вижда развоя на събитията, Фюри смята, че е лудост да се пренебрегват силата и опитът на "най-опасният човек на планетата", дори ако Майк Тайсън не се е състезавал в професионален боксов мач от близо две десетилетия. 

"Добре, човекът е на 57 години, но той е бивш безспорен световен крал в тежка категория и един човек, който си изкарва прехраната с компютри, който влезе в бокса преди около година - така че доста равностоен мач ... Трябва да им се възхищавате и на двамата и им пожелавам успех. Видях, че Майк тренира усилено на видеоклиповете си, а Джейк Пол винаги е във форма. Хората казват, че това е глупост, но се обзалагам, че все още го гледат."

В действително Тайсън показа доста добра форма в последното си видео, където тренира с топ треньора Рафаел Кордейро.



В момента Тайсън е с коефициент +180, докато Пол е фаворит с коефициент по-голям от 2:1 - -240. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес