Зареждане

Фюри: Лудия Уайлдър знае, че не може да ме победи

Фюри: Лудия Уайлдър знае, че не може да ме победи
Публикувано на: Юни 15, 2021 в 00:00 ч
Тайсън Фюри се закани, че този път ще се справи бързо с Дионтей Уайлдър. Двамата ще направят трилогия в края на юли в Лас Вегас. Вече видяхме двете им битки, които бяха доста интересни.

В първата битка преди няколко години Уайлдър прати Фюри в два тежки нокдауна, но Тайсън оцеля. Боя стига до решение, което беше равенство. Във втората им битка преди година Фюри доминира изцяло и спечели с нокаут в 7-мия рунд.

"Gypsy King" взе титлата на WBC от Уайлдър и му нанесе първа професионална загуба. Сега в тази битка залогът е голям и за двамата. При победа Фюри ще може да зачеркне Уайлдър и да гони статута на безспорен шампион.

Уайлдър от своя страна ще направи същото при победа, а при загуба това ще е голям удар за кариерата му. Фюри е уверен в победата си и каза следното:

Очевидно е, че е претърпял първия си психически срив, откакто му нанесох първо поражение. Не е изненадващо наистина. Нараних го тежко. Спуках му черепа, както и барабанчетата. Разбих го на парчета. Уайлдър се чувстваше така, сякаш е бил прегазен от камион. 

После изговори много луди твърдения. Не съм говорил с него от онази вечер, но той имаше много психически проблеми. Аз мога да му помогна с това. Ще го направя, ако той иска. Може би, но не преди 24 юли. Надявам се, че ще покаже много повече, отколкото в последната битка. 

Пребих го в последната битка, но обичам предизвикателствата. Не мислех, че ще приеме трета битка, но сгреших. Уайлдър или е лакомник за наказание, или просто идва за парите. Той знае, че не може да спечели. Поне за него ще свърши по-бързо. Този път няма да издържи седем рунда.

След няколко часа Фюри и Уайлдър отново ще застанат лице в лице на пресконференция преди третата им битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес