Зареждане

Фюри казал на Усик, че иска да му гостува в Украйна

Фюри казал на Усик, че иска да му гостува в Украйна
Публикувано на: Май 23, 2024 в 08:00 ч
Това, което се представя на света, е само една част от историята. Зад завесата обаче се случва нещо друго и според признанието на мениджъра не е толкова лошо.

Тайсън Фюри изглеждаше като пословичното "лошо момче" преди двубоя си с Александър Усик. Toй обвини съдиите за загубата си и вярва, че изпитвали съчувствие към разкъсаната от война Украйна. Трудно е да се каже дали го е имал предвид или тези думи са просто част от образа му, за да омаловажи загубата му.

Въпреки това накрая той трябваше да срещне противника си и да му отдаде подобаваща почит. Мениджърът на Усик Алекс Красюк реши да разкаже какво е станало зад кулисите. Ето какво е казал Фюри на Усик, след като загуби от него в Рияд, Садутиска Арабия:

„Колкото и да се прави Фюри пред камерите, насаме той беше съвсем различен човек. Той дойде при Александър, само за да може лично да го поздрави за победата. След това имаха наистина добър разговор. 

Тайсън му каза: „Бих искал да взема децата и съпругата си при вас в Украйна и да остана там известно време. И бих искал, вие, от друга страна, да вземете семейството си и дойдете в Моркам, за да прекарате известно време с нас. Ще се забавляваме, ще пием бира." Накрая двамата се прегърнаха и се разбраха да си гостуват. В такива моменти има взаимно уважение и се ражда приятелство.“, разкри Алекс Красюк.

Фюри ще активира клаузата за реванш и се надява на такъв през октомври.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес