Зареждане

Фроч: Уайлдър приключи, трите битки с Фюри го изцедиха

Фроч: Уайлдър приключи, трите битки с Фюри го изцедиха
Публикувано на: Декември 27, 2023 в 20:52 ч
Карл Фроч смята, че поредицата от битки с Тайсън Фюри е оказала значително физическо въздействие върху Дионтей Уайлдър.

Уайлдър премина през изтощителна поредица от двубои с Фюри и претърпя загуби със спиране в последните им две срещи - през 2020 г. и 2021 г.

Миналата събота в Саудитска Арабия Уайлдър претърпя третата си загуба в четири двубоя, след като бе надигран в продължение на дванадесет рунда от Джоузеф Паркър, който си тръгна с категорична победа с единодушно решение.

Уайлдър, който се връщаше след 14-месечно прекъсване, беше значителен фаворит за победата.

По време на двубоя Уайлдър така и не пусна ръцете си в действие и изглеждаше несигурен да натисне спусъка, когато се откриваха възможности.

"Чувствам, че тези двубои с Фюри изцедиха много Деонтей Уайлдър. Той беше свален в нокдаун няколко пъти, тежко наранен, спрян. Тези побоища не могат да останат незабелязани, те свалят летвата на издръжливостта. Всеки един двубой те състарява. Всеки път, когато имаш лоша битка, оставяш част от себе си на ринга", заяви Фроч в канала си в YouTube. 

"Съжалявам, но мисля, че той е почти приключил. Не мисля, че умът му е на правилното място, мисля, че това представяне не беше онзи Дионтей Уайлдър, който очаквам. Това вече е един стар човек, който е побеждаван няколко пъти. Два пъти от Фюри и сега от Паркър. А Паркър, знаем какви са нивата му. Той е губил от Уайт, губил е от Ей Джей. Това е човек, който не се представя на световно ниво. Не казвам, че не може, той може да се върне. Паркър се завърна, справи се наистина добре.

"Мисля, че с Уайлдър е свършено. Не искам да отнемам блясъка на Паркър, като омаловажавам Дионтей Уайлдър, защото това беше страхотно представяне, но мисля, че Дионтей Уайлдър трябва просто да приключи с бокса."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес