Зареждане

Freddie Roach за Murat Gassiev: Той е истински звяр

Freddie Roach за Murat Gassiev: Той е истински звяр
Публикувано на: Декември 5, 2016 в 12:00 ч
 
Все още непобеденият Murat Gassiev запази серията си от поредни победи, успявайки да постигне успех по точки над сънародника си Denis Lebedev, печелейки титлата на IBF в полутежка категория.


Gassiev прати Lebedev в нокдаун в петия рунд, а Lebedev показа по-добра игра в края на срещата, когато 23-годишният талант се поизмори.

Въпреки това, Gassiev успя да получи предимство в съдийските карти с 2-1 гласа, което и означаваше титла за него. Така той вече е с актив от 24 победи от 24 двубоя.

Легендарният треньор Freddie Roach, който тренира Denis Lebedev, заяви, че е впечатлен от младия Gassiev. Но и изрази надежда за реванш.

“Реваншът сега е въпрос на преговори и пари. Denis изпълняваше своя план, но нокдаунът му попречи да го направи в течение на цялата среща. Gassiev бе като истински звяр, макар и Denis да се боксираше добре през целия мач. Реваншът би бил добра възможност за нас”.

Треньор на Murat Gassiev е друго популярно име - Abel Sanchez, който също посочи, че е впечатлен от своя възпитаник.

“Murat изпълни плана ни за мача. Постигнахме желания резултат. Жалко, че той не успя да приключи мача по-рано, но този изход също ни задоволява. Murat доминираше”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес