Зареждане

Франсис Нгану впечатли с форма преди битката с Джошуа

Франсис Нгану впечатли с форма преди битката с Джошуа
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 16:00 ч
Антъни Джошуа може да бъде сериозно наранен, ако се съди по видеоклип, публикуван от Франсис Нгану, който показва бившата звезда на UFC във фантастична форма.

След като публикува клип с коремна тренировка, Нгану изглежда солиден, зъл и готов да унищожи някого. Нгану се завръща на ринга с битка срещу Джошуа в боксов двубой.

В очакване на събитието Нгану изглежда готов за всичко, което Джошуа му поднесе.

"Хората винаги са се съмнявали в мен. Винаги съм им доказвал, че грешат", казва Нгану. "Ясно е, че съм проблем за елитните боксьори.

"AJ трябва да се подготви за битка, защото аз не приличам на нищо, с което се е сблъсквал досега. Това ще бъде още едно зрелище за феновете на бокса в Рияд. Само че този път нямам намерение да го оставя в ръцете на съдиите."


Треньорът Дюи Купър заяви:

"Битката с Тайсън Фюри не беше изненада за нас. Още от първия ден казахме на всички какво ще се случи. Същото важи и за този двубой.

Очакваме огън, но в крайна сметка пламтящите юмруци на Франсис ще довършат AJ  на 8 март в Рияд, Саудитска Арабия."

Мениджърът Маркел Мартин добави:

"Франсис доказа, че е най-лошият човек на планетата срещу може би най-добрия боксьор в спорта.

Антъни Джошуа е заслужил цялото уважение на света за постиженията си, но на 8 март той ще осъзнае, че се изправя срещу човек, който е преминал през всичко в живота в лицето на Франсис Нгану."

Нгану започва двубоя като огромен аутсайдер, който може да предизвика разтърсващ нокаут. Победата чрез решение срещу Джошуа е с пет пъти по-висок коефициент, въпреки че Нгану докара Фюри до разделено решение.

Мнозина смятат, че Джошуа е по-лесен за спиране от Фюри. Ето защо ще бъде интересно да видим дали Нгану ще успее да детонира онзи единствен удар, от който се нуждае, за да си свърши работата срещу AJ.

В навечерието на битката Джошуа е готов да се бори с огън.

"Ще бъда готов да изляза на терена, щом удари първият гонг. Но ще подхождам към тази мисия с лазерен фокус, докато работата не бъде завършена. С нетърпение очаквам да се завърна в Рияд", заяви лондончанинът.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес