Зареждане

Франсис Нгану иска реванш с Антъни Джошуа и Тайсън Фюри

Франсис Нгану иска реванш с Антъни Джошуа и Тайсън Фюри
Публикувано на: Август 10, 2024 в 02:00 ч
Тежкият нокаут, който Франсис Нгану получи от Антъни Джошуа, можеше да се очаква.

Той изобщо не бил във форма за мача, но въпреки това не си позволи да го отмени. Когато "Хищникът" издържа десет рунда на ринга с Тайсън Фюри, целият свят го похвали и мнозина дори казаха, че е победил. Единствено късметът не му стигна, за да спечели с решението на съдиите.

По-голямата изненада тогава беше, когато Франсис влезе в битката с Антъни Джошуа, където, напротив, не показа абсолютно нищо и падна няколко пъти в нокдаун. Нгану прие загубата и не си търсеше оправдания, но сега е решил да сподели, че не се чувствал добре срещу Джошуа.

Франсис призна за проблеми със здравето и пожела реванш с Джошуа или Фюри:

„Битката с Антъни Джошуа беше изключително събитие за мен. За мен беше такава чест да споделя ринга с него, че не си позволих да се оплача от нищо. Но истината е, че бях най-лошият, който можех да бъда по отношение на здравето. Преди да започне мачът, припаднах и имах замъглено зрение. 

Екипът ми говореше с мен и не успях да им отговоря. И до ден днешен не знам какво беше виновното, но бях напълно негоден за битка. Това обаче беше твърде голямо събитие, за да си позволя да го отменя. Не знам дали Джошуа ще ми даде незабавен реванш, но определено бих се интересувал от такъв. 

Но този, който трябва да ми го даде, е Тайсън Фюри, защото целият свят знае, че той определено не ме победи онази вечер. И тогава ще видим дали някой друг ще се появи.", каза Нгану.

Трябва ли Нгану да получава реванш от Джошуа и Фюри ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес