Зареждане

Франсис Нгану иска да се боксира с Уайлдър, Усик и Фюри

Франсис Нгану иска да се боксира с Уайлдър, Усик и Фюри
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 02:00 ч
Въпреки двете загуби Франсис Нгану не е затворил напълно вратата към боксовата среда. Ако е възможно, той би искал да се изправи срещу Дионтей Уайлдър, Александър Усик и особено Тайсън Фюри, на когото има какво да връща. "Хищникът" направи своя дебют на ринга в края на октомври 2023 г. срещу непобедения тогава Тайсън Фюри.

Въпреки че след дванадесет предизвикателни рунда съдиите присъдиха победата на известния британец, Нгану плени света с нокдаун в третия рунд. Битката с Антъни Джошуа през март обаче имаше съвсем различен ход, където "AJ" не остави нищо на случайността и приключи мача във втория рунд.

Нгану се наслади на добре платено приключение и сега трябва да се върне обратно в ММА. Под знамето на организацията PFL той ще се бие за титлата с бразилеца Ренан Ферейра (13-3) в средата на октомври. Ако смятате, че Франсис ще се откаже след две загуби в света на бокса, се лъжете.

Камерунският "Хищник" все още е гладен за голямо име и веднага ще започне да търси такова, щом изпълни договорните си задължения с PFL.

„Бих искал да се бия с Дионтей Уайлдър. И двамата си обещахме, а аз искам да спазя това обещание. Аз обаче се интересувам само от бокс, защото и двамата имаме еднакви шансове. Ако се бием в ММА, щеше да е ясно. Дионтей веднъж ми каза, че ако го последвам на ринга, той ще ме последва в клетката и макар да оценявам смелостта му, смятам, че преминаването му към  ММА няма смисъл. 

Ако той не иска битка, тогава бих искал да се бия с Александър Усик. Мисля, че като съперник мога да го изненадам малко. И, разбира се, привлечен съм от реванш с Тайсън Фюри, който много добре знае, че има какво да компенсира срещу мен.“, каза Нгану.

Сега Нгану трябва да се фокусира върху ММА битката с Ренан Ферейра, която е насрочена за октомври. Ако загуби от Ферейра, то тогава големите боксови мачове може са секнат.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес