Зареждане

Франк Мартин за Танк Дейвис: Ще му сритам задника

Франк Мартин за Танк Дейвис: Ще му сритам задника
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 20:00 ч
Франк Мартин може и да е готов на всичко преди мача си срещу Гервонта "Tank" Дейвис в MGM Grand в Лас Вегас, но може и да не е очаквал, че съперникът му няма да се появи на насроченото за вторник голямо пристигане в града на битката.

Мартин беше вече напуснал пресконференцията, когато беше обявено, че Дейвис не се е появил, но независимо от последвалото, Мартин заяви, че е готов да вземе шанса си с две ръце.

Претендентът от Детройт за титлата на Дейвис в лека категория на WBA е с баланс 18-0 (12 нокаута) и изглеждаше като у дома си и амбициран, като направи своето голямо пристигане преди събитието в събота когато на ринга ще излязат и Олександър Гвоздик и Дейвид Бенавидес в основния мач в рамките на 100-ната бойна вечер, организирана в MGM Grand.

"Чувствам се добре. Тренираме здраво", каза Мартин, който победи Вергил Ортис на финала на "Златните ръкавици" през 2016 г. "Съсредоточен съм. Целта беше да изляза тук и да го победя. Готов съм да заема мястото и съм тук с причина. Не съм тук просто за да бъда тук. Аз съм тук, за да се справя с това."

Мартин издържа 12 рунда в последните си два двубоя, постигайки победи над Мишел Ривера и Артьом Арутюнян - и двата в Лас Вегас, но в залата на The Cosmopolitan, а не на сцена като тази, на която ще излезе в събота.

Но боксьорът е непоколебим в своята вяра.

"Аз съм различен", каза Мартин, когато го попитаха за ключовете му към победата. "Имам някои неща, които ... Имам скорост, имам сила, имам IQ. Чувствам, че имам всичко това. Всички ще видите. Когато дойде време да се сбием, светът ще види."

Една от подсюжетните теми, с които ще започне битката, е добре документираният спаринг между Дейвис и Мартин в миналото в залата на Мейуедър. Но Мартин не иска да говори за това, да се занимава с него или да му придава някакво значение. Сега той е готов да се бие с Дейвис наистина.

"Това беше просто спаринг. В събота ни предстои битка и аз ще му сритам задника", каза Мартин. "Спарингът няма значение. Това е отпреди години. Идва събота, за да покажем кой кой е в събота вечер."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес