Зареждане

Флойд Мейуедър: Конър МакЗагубеняк ми открадна всичко

Флойд Мейуедър: Конър МакЗагубеняк ми открадна всичко
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Легендарният Флойд Мейуедър реши да се изкаже по адрес на своя бивш съперник Конър Макгрегър. Миналия уикенд Макгрегър се върна в UFC и загуби с нокаут от Дъстин Порие. Така "The Notorious" има загуби с нокаут в бокса и в ММА от Мейуедър и Порие.

На пресконференцията след загубата си Макгрегър сподели, че се интересува от битки в бокса, защото там нямало ритници. Флойд в същото време изравни със земята своя враг, който дори не може да спечели в своя спорт.

В своя акаунт в социалните мрежи Флойд реши да коментира публикация на фен. Въпросия фен се чуди, защото Макгрегър копира Мейуедър и хората го обичат, а в същото време мразят Мейуедър.

"Money" смята, че омразата идва от расизъм и сподели, че по-голяма част от омразата идва от собствените му хора. Ето какво още написа Флойд:

Видях този пост и реших да кажа мнението ми за него. Светът знае, че Конър "Артистът" МакЗагубеняк може да открадне всичко от мен, но въпреки това го обичат. В същото време мразят мен. Това просто ви дава да разберете, че расизмът все още съществува. 

Знайте, че този загубеняк никога няма да бъде мен, нито да ми бъде на нивото. Просто съм изграден различно, мисленето ми е на друго ниво, уменията ми са ненадминати. Аз съм роден победител и да, говоря много траштолк, но всеки път го оправдавам. Точно заради това ме мразят. 

Тъжно е, защото съм лошо черно дете от гетото, което цял живот се е справяло с расизма. Работих изключително усилено, за да поставя себе си и семейството си в по-добро положение, а по-голямата част от омразата идва от собствените ми хора. 

Конър дори не може да спечели в собствения си спорт, но говори за връщане към бокса, за да се бие с Пакиао. Никой не иска да види това, все едно остатъците ми да ядат остатъци.

Явно Флойд няма скоро да направи реванш с Макгрегър. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес